Kapacita | Předmět | Fakulta | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | 0/5 |
Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | zkouška | letní | 04.09.2024 - Středa | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 04.09.2024 10:00 | 04.09.2024 10:00 | 03.09.2024 00:00 | ||
detail | 0/5 |
Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | zkouška | letní | 04.09.2024 - Středa | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 03.09.2024 10:00 | 03.09.2024 10:00 | 27.08.2024 00:00 | ||
detail | 80/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 18.12.2024 - Středa | 15:00 | VŠCHT budova A | AII | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 16.12.2024 10:00 | 17.12.2024 10:00 | 28.11.2024 10:00 | ||
detail | 0/3 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 19.12.2024 - Čtvrtek | 11:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 18.12.2024 10:00 | 18.12.2024 10:00 | |||||
Zkouška probíhá v učebně B32. |
||||||||||||||||
detail | 0/4 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 19.12.2024 - Čtvrtek | 14:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 18.12.2024 10:00 | 18.12.2024 10:00 | |||
písemná část, ústní část následující den, resp. podle dohody |
||||||||||||||||
detail | 3/3 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | zkouška | zimní | 20.12.2024 - Pátek | 09:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 19.12.2024 10:00 | 19.12.2024 16:00 | 09.12.2024 16:00 | ||||
Zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 2/3 |
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) | FPBT | zkouška | zimní | 20.12.2024 - Pátek | 11:00 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 19.12.2024 10:00 | 19.12.2024 10:00 | 13.12.2024 00:00 | ||||
Zkoušení probíhá v místnosti B58c |
||||||||||||||||
detail | 45/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 03.01.2025 - Pátek | 10:00 | VŠCHT budova A | AII | 322 | Kalenchak Katsiaryna Ing. Ph.D. | 02.01.2025 10:00 | 02.01.2025 10:00 | 13.12.2024 00:00 | ||
detail | Z | 0/2 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 07.01.2025 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 05.01.2025 10:00 | 06.01.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | |||
B60-knihovna ústavu |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) | FPBT | zkouška | zimní | 07.01.2025 - Úterý | 09:00 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 06.01.2025 10:00 | 06.01.2025 10:00 | 19.12.2024 00:00 | ||||
Místnost B58c |
||||||||||||||||
detail | 2/2 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 07.01.2025 - Úterý | 09:30 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 06.01.2025 10:00 | 06.01.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | ||||
B65-pracovna |
||||||||||||||||
detail | 0/2 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zápočet/kolokvium | zimní | 07.01.2025 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 06.01.2025 10:00 | 06.01.2025 10:00 | |||
zápočtový test |
||||||||||||||||
detail | 48/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 07.01.2025 - Úterý | 11:00 | VŠCHT budova A | AII | 322 | Kalenchak Katsiaryna Ing. Ph.D. | 06.01.2025 10:00 | 06.01.2025 10:00 | 13.12.2024 00:00 | ||
detail | 0/3 |
Technologie mléčných výrobků II (M322011) | FPBT | zkouška | zimní | 08.01.2025 - Středa | 09:00 | 322 | Čurda Ladislav doc. Ing. CSc. | 07.01.2025 16:00 | 07.01.2025 10:00 | 06.01.2025 00:00 | ||||
Místnost B65 |
||||||||||||||||
detail | Z | 4/4 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 08.01.2025 - Středa | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 07.01.2025 10:00 | 07.01.2025 10:00 | ||
písemná část, ústní část po 14:00, resp. podle dohody |
||||||||||||||||
detail | 2/2 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zápočet/kolokvium | zimní | 08.01.2025 - Středa | 14:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 07.01.2025 10:00 | 07.01.2025 10:00 | |||||
Místnost B55 |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 09.01.2025 - Čtvrtek | 09:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 08.01.2025 10:00 | 08.01.2025 10:00 | |||||
Zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | zkouška | zimní | 10.01.2025 - Pátek | 09:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 09.01.2025 10:00 | 09.01.2025 10:00 | 09.12.2024 16:00 | ||||
Zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zápočet/kolokvium | zimní | 13.01.2025 - Pondělí | 14:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 12.01.2025 10:00 | 12.01.2025 10:00 | |||
zápočtový test |
||||||||||||||||
detail | Z | 0/2 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 14.01.2025 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 13.01.2025 10:00 | 13.01.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | |||
B60-knihovna ústavu |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 14.01.2025 - Úterý | 09:30 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 13.01.2025 10:00 | 13.01.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | ||||
B65-pracovna |
||||||||||||||||
detail | Z | 0/4 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 14.01.2025 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 13.01.2025 10:00 | 13.01.2025 15:00 | ||
písemná část, ústní část po 14:00, resp. podle dohody |
||||||||||||||||
detail | 3/3 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 14.01.2025 - Úterý | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 13.01.2025 10:00 | 13.01.2025 10:00 | 18.12.2024 00:00 | ||||
Zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 42/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 14.01.2025 - Úterý | 11:00 | VŠCHT budova A | AII | 322 | Kalenchak Katsiaryna Ing. Ph.D. | 13.01.2025 10:00 | 13.01.2025 10:00 | 13.12.2024 00:00 | ||
detail | 1/2 |
Technologie mléčných výrobků II (M322011) | FPBT | zkouška | zimní | 15.01.2025 - Středa | 11:00 | 322 | Čurda Ladislav doc. Ing. CSc. | 14.01.2025 10:00 | 14.01.2025 10:00 | 06.01.2025 00:00 | ||||
Místnost B65 |
||||||||||||||||
detail | 1/5 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) | FPBT | zkouška | zimní | 16.01.2025 - Čtvrtek | 09:00 | VŠCHT budova B | B21 | 322 | Vrchotová Blanka Ing. Ph.D. | 15.01.2025 10:00 | 15.01.2025 10:00 | 06.01.2025 00:00 | ||
detail | 2/2 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | zkouška | zimní | 17.01.2025 - Pátek | 09:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 16.01.2025 10:00 | 16.01.2025 10:00 | 09.12.2024 16:00 | ||||
Zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | Z | 1/3 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 21.01.2025 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 20.01.2025 10:00 | 20.01.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | |||
B60-knihovna ústavu |
||||||||||||||||
detail | Z | 2/3 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 21.01.2025 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 20.01.2025 10:00 | 20.01.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | |||
B60-knihovna ústavu |
||||||||||||||||
detail | 2/2 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 21.01.2025 - Úterý | 09:30 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 20.01.2025 10:00 | 20.01.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | ||||
B65-pracovna |
||||||||||||||||
detail | Z | 2/4 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 21.01.2025 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 20.01.2025 10:00 | 20.01.2025 10:00 | ||
písemná část, ústní část po 14:00, resp. podle dohody |
||||||||||||||||
detail | 0/2 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 21.01.2025 - Úterý | 14:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 20.01.2025 10:00 | 20.01.2025 10:00 | 18.12.2024 00:00 | ||||
Zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 2/3 |
Technologie mléčných výrobků II (M322011) | FPBT | zkouška | zimní | 22.01.2025 - Středa | 09:00 | 322 | Čurda Ladislav doc. Ing. CSc. | 21.01.2025 10:00 | 21.01.2025 10:00 | 06.01.2025 00:00 | ||||
Místnost B65 |
||||||||||||||||
detail | 0/2 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | zkouška | zimní | 22.01.2025 - Středa | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 21.01.2025 10:00 | 21.01.2025 10:00 | 09.12.2024 16:00 | ||||
Zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 40/40 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 22.01.2025 - Středa | 13:00 | VŠCHT budova A | AII | 322 | Kalenchak Katsiaryna Ing. Ph.D. | 21.01.2025 10:00 | 21.01.2025 10:00 | 13.12.2024 00:00 | ||
detail | 18/40 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 22.01.2025 - Středa | 13:00 | VŠCHT budova A | AII | 322 | Kalenchak Katsiaryna Ing. Ph.D. | 21.01.2025 10:00 | 21.01.2025 10:00 | 13.12.2024 00:00 | ||
detail | Z | 1/3 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 28.01.2025 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 27.01.2025 10:00 | 27.01.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | |||
B60-knihovna ústavu |
||||||||||||||||
detail | 0/2 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 28.01.2025 - Úterý | 09:30 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 27.01.2025 10:00 | 27.01.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | ||||
B65-pracovna |
||||||||||||||||
detail | Z | 1/4 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 28.01.2025 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 27.01.2025 10:00 | 27.01.2025 10:00 | ||
písemná část, ústní část po 14:00, resp. podle dohody |
||||||||||||||||
detail | 2/2 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 28.01.2025 - Úterý | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 27.01.2025 10:00 | 27.01.2025 10:00 | 18.12.2024 00:00 | ||||
Zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 29/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 28.01.2025 - Úterý | 11:00 | VŠCHT budova A | AII | 322 | Kalenchak Katsiaryna Ing. Ph.D. | 27.01.2025 10:00 | 27.01.2025 10:00 | 19.12.2024 00:00 | ||
detail | 0/3 |
Technologie mléčných výrobků II (M322011) | FPBT | zkouška | zimní | 29.01.2025 - Středa | 09:00 | 322 | Čurda Ladislav doc. Ing. CSc. | 28.01.2025 10:00 | 28.01.2025 10:00 | 06.01.2025 00:00 | ||||
Místnost B65 |
||||||||||||||||
detail | Z | 0/2 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 04.02.2025 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 03.02.2025 10:00 | 03.02.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | |||
B60-knihovna ústavu |
||||||||||||||||
detail | 0/2 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 04.02.2025 - Úterý | 09:30 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 03.02.2025 10:00 | 03.02.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | ||||
B65-pracovna |
||||||||||||||||
detail | Z | 0/4 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 04.02.2025 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 03.02.2025 10:00 | 03.02.2025 10:00 | ||
písemná část, ústní část po 14:00, resp. podle dohody |
||||||||||||||||
detail | 2/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 04.02.2025 - Úterý | 13:00 | VŠCHT budova A | AII | 322 | Kalenchak Katsiaryna Ing. Ph.D. | 03.02.2025 10:00 | 03.02.2025 10:00 | 19.12.2024 00:00 | ||
detail | 0/3 |
Technologie mléčných výrobků II (M322011) | FPBT | zkouška | zimní | 05.02.2025 - Středa | 09:00 | 322 | Čurda Ladislav doc. Ing. CSc. | 04.02.2025 10:00 | 04.02.2025 10:00 | 06.01.2025 00:00 | ||||
Místnost B65 |
||||||||||||||||
detail | Z | 1/2 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 11.02.2025 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 10.02.2025 10:00 | 10.02.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | |||
B60-knihovna ústavu |
||||||||||||||||
detail | 0/2 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 11.02.2025 - Úterý | 09:30 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 10.02.2025 10:00 | 10.02.2025 10:00 | 18.12.2024 15:30 | ||||
B65-pracovna |