Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Kapacita | Předmět | Fakulta | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | 0/5 |
Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | zkouška | letní | 04.09.2024 - Středa | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 04.09.2024 10:00 | 04.09.2024 10:00 | 03.09.2024 00:00 | ||
detail | 0/5 |
Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | zkouška | letní | 04.09.2024 - Středa | 10:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 03.09.2024 10:00 | 03.09.2024 10:00 | 27.08.2024 00:00 | ||
detail | 80/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 18.12.2024 - Středa | 15:00 | VŠCHT budova A | AII | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 16.12.2024 10:00 | 17.12.2024 10:00 | 28.11.2024 10:00 | ||
detail | 0/3 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 19.12.2024 - Čtvrtek | 11:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 18.12.2024 10:00 | 18.12.2024 10:00 | |||||
Zkouška probíhá v učebně B32. |
||||||||||||||||
detail | 0/4 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 19.12.2024 - Čtvrtek | 14:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 18.12.2024 10:00 | 18.12.2024 10:00 | |||
písemná část, ústní část následující den, resp. podle dohody |
||||||||||||||||
detail | 3/3 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | zkouška | zimní | 20.12.2024 - Pátek | 09:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 19.12.2024 10:00 | 19.12.2024 16:00 | 09.12.2024 16:00 | ||||
Zkouška probíhá v místnosti B55. |
Výsledky 1-6 z 6 1