Poslední úprava: Pokorná Markéta Mgr. Ing. (12.02.2020)
Cílem předmětu je rozvíjet komunikační dovednosti se zvláštním důrazem na specifika odborného jazyka, zdokonalit již osvojené gramatické a lexikální jazykové prostředky. Tematické okruhy zahrnují potraviny a jejich zpracování, výrobu a použití léčiv, materiály a jejich vlastnosti.
Poslední úprava: Pokorná Markéta Mgr. Ing. (12.02.2020)
The aim of the course is to develop communication skills with a special focus on the specific features of professional language, to enhance the acquired knowledge of grammar and vocabulary. The covered topics include food processing, drug production and administration, and materials and their properties.
Výstupy studia předmětu -
Poslední úprava: Pokorná Markéta Mgr. Ing. (12.02.2020)
Studenti budou umět :
vyhodnotit informace získané písemnou a ústní formou a reagovat na ně jak ústně, tak písemně
popsat proces, pracovat s grafickým znázorněním dat
prezentovat odborné téma, jež se vztahuje ke studovanému oboru
Poslední úprava: Pokorná Markéta Mgr. Ing. (12.02.2020)
Students will be able to:
Process information provided both in written and spoken forms and respond adequately
Describe a process, work with data using graphs and diagrams
Give a presentation on a topic related to their field of study
Literatura -
Poslední úprava: Pokorná Markéta Mgr. Ing. (12.02.2020)
R: materiály připravené Katedrou jazyků (webová stránka katedry)
D: Sowton C., Hewings M., Cambridge Academic English,Student´s Book, Cambridge University Press, 2012, 9780521165204
D: Jacques C., Technical English 4, Course Book, Pearson Education Limited, 2011, 9781408229552
Poslední úprava: Pokorná Markéta Mgr. Ing. (12.02.2020)
R: Materials prepared by the Department of Languages (see the deparment´s web site)
A: Sowton C., Hewings M., Cambridge Academic English, Student´s Book, Cambridge University Press, 2012, 9780521165204
A: Jacques C., Technical English 4, Course Book, Pearson Education Limited, 2011, 9781408229552
Studijní opory -
Poslední úprava: Pokorná Markéta Mgr. Ing. (12.02.2020)
www.vscht.cz/kj/page/odkazy.html
Poslední úprava: Pokorná Markéta Mgr. Ing. (12.02.2020)
www.vscht.cz/kj/page/odkazy.html
Sylabus -
Poslední úprava: Pokorná Markéta Mgr. Ing. (12.02.2020)
1. Úvod do studia předmětu. Struktura a příprava prezentace.