| aktivní účast | |
| Osvědčení o absolvování programu | |
| nejsou uvedeny | |
| Zdravá výživa | |
| prezenční | |
| čeština | |
| Kurz je zaměřen na aktuální témata zdravé výživy. Od předních odborníků se dozvíte co jsou, ale hlavně jaký význam mají jednotlivé makroživiny v dietě. Jak nahlíží odborníci na rizika a prospěšnost tuků, sacharidů, bílkovin a jaká jsou jejich nutriční hodnocení?. Jsou BIO potraviny zdravější a prospěšnější? Jaká jsou zdravotní rizika přírodních toxických látek a potravinových aditiv(„E“)? Jaká legislativní opatření se uplatňují k ochraně spotřebitelů. Jak průmysl bojuje s nežádoucími procesními kontaminaty při zpracování potravin? Všechna tato témata budou podána naučnou a srozumitelnou formou. Prostor bude věnován také vašim otázkám, vzájemné diskusi a výměny zkušeností. |
|
| Zdravá výživa | |
| I blok Středa 5.4. 2023 16:00-19:00 (místnost AI) - 16:00 Doc. Dr.Ing. Marek Doležal tuky a oleje v potravinách - 17:00 Doc. Ing.Marcela Sluková, Ph.D. sacharidy - 18:00 Ing. Beverly Hradecká Ph.D. bílkoviny, bezlepkové potraviny - Dotazy a diskuse bude probíhat v průběžně II blok Středa 12.4.2023 16:00-19:00 (místnost AI) - 16:00 Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. Toxické látky a aditiva v potravinách , BIO potraviny - 17:00 prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc. Legislativa v potravinářství, ochrana spotřebitelů - 18:00 dotazy a diskuse " |
|
| 160 | |
| podaná přihláška |
| aktivní účast | |
| Osvědčení o absolvování programu | |
| nejsou uvedeny | |
| Mašek Martin Mgr. | |
| Ústav tělesné výchovy a sportu | |
| Ústav analýzy potravin a výživy | |
| VŠCHT v Praze | |
| Doležal Marek doc. Dr. Ing. Hajšlová Jana prof. Ing. CSc. Hradecká Beverly Ing. Ph.D. Kocourek Vladimír prof. Ing. CSc. Sluková Marcela doc. Ing. Ph.D. |
| 2022/2023 | |
| letní semestr | |
| 05.04.23 | |
| Krátkodobé | |
| 6 hodin |
| 0 Kč / kurz | |
| osvobozeno |
| On-line | |
| Mašek Martin Mgr. | |
| masekm@vscht.cz | |
| 739249197 | |
| 01.02.2023 - 03.04.2023 | |