aktivní účast | |
Osvědčení o absolvování programu | |
nejsou uvedeny | |
Zdravá výživa | |
prezenční | |
čeština | |
Kurz je zaměřen na aktuální témata zdravé výživy. Od předních odborníků se dozvíte co jsou, ale hlavně jaký význam mají jednotlivé makroživiny v dietě. Jak nahlíží odborníci na rizika a prospěšnost tuků, sacharidů, bílkovin a jaká jsou jejich nutriční hodnocení?. Jsou BIO potraviny zdravější a prospěšnější? Jaká jsou zdravotní rizika přírodních toxických látek a potravinových aditiv(„E“)? Jaká legislativní opatření se uplatňují k ochraně spotřebitelů. Jak průmysl bojuje s nežádoucími procesními kontaminaty při zpracování potravin? Všechna tato témata budou podána naučnou a srozumitelnou formou. Prostor bude věnován také vašim otázkám, vzájemné diskusi a výměny zkušeností. |
|
Zdravá výživa | |
I blok Středa 5.4. 2023 16:00-19:00 (místnost AI) - 16:00 Doc. Dr.Ing. Marek Doležal tuky a oleje v potravinách - 17:00 Doc. Ing.Marcela Sluková, Ph.D. sacharidy - 18:00 Ing. Beverly Hradecká Ph.D. bílkoviny, bezlepkové potraviny - Dotazy a diskuse bude probíhat v průběžně II blok Středa 12.4.2023 16:00-19:00 (místnost AI) - 16:00 Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. Toxické látky a aditiva v potravinách , BIO potraviny - 17:00 prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc. Legislativa v potravinářství, ochrana spotřebitelů - 18:00 dotazy a diskuse " |
|
160 | |
podaná přihláška |
aktivní účast | |
Osvědčení o absolvování programu | |
nejsou uvedeny | |
Mašek Martin Mgr. | |
Ústav tělesné výchovy a sportu | |
Ústav analýzy potravin a výživy | |
VŠCHT v Praze | |
Doležal Marek doc. Dr. Ing. Hajšlová Jana prof. Ing. CSc. Hradecká Beverly Ing. Ph.D. Kocourek Vladimír prof. Ing. CSc. Sluková Marcela doc. Ing. Ph.D. |
2022/2023 | |
letní semestr | |
05.04.23 | |
Krátkodobé | |
6 hodin |
0 Kč / kurz | |
osvobozeno |
On-line | |
Mašek Martin Mgr. | |
masekm@vscht.cz | |
739249197 | |
01.02.2023 - 03.04.2023 | |