aktivní účast | |
Osvědčení o absolvování programu | |
Soudní rozhodnutí v oblasti označování potravin a jejich dopad do praxe | |
prezenční | |
čeština | |
Školení bude zaměřeno na praktický výklad pravidel pro označování potravin dle platné legislativy EU. Účastníci se seznámí s nejčastějšími pochybeními i s příklady z praxe. Zvláštní pozornost bude věnována významným soudním rozhodnutím, která ovlivnila výklad a aplikaci předpisů v oblasti označování potravin. Součástí školení bude také návod, jak relevantní soudní rozhodnutí vyhledávat, jak s nimi dále pracovat a jak správně interpretovat jejich obsah. Výklad je určen pracovníkům v potravinářství, státní správě i kontrolním orgánům. |
|
Soudní rozhodnutí v oblasti označování potravin a jejich dopad do praxe | |
9. 9. 2025 od 9:00 do 16:00, zatím rezervována posluchárna B37 | |
Přihláška + platba |
aktivní účast | |
Osvědčení o absolvování programu | |
Pivoňka Jan Ing. Ph.D. | |
Ústav konzervace potravin | |
Ústav konzervace potravin | |
VŠCHT v Praze |
2025/2026 | |
zimní semestr, Září | |
09.09.25 | |
Krátkodobé | |
7 hodin |
3750 Kč / kurz | |
osvobozeno |
On-line | |
Rudolfová Eva Ing. | |
rudolfoe@vscht.cz | |
220443002 | |
30.04.2025 - 02.09.2025 | |