Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
---|---|
Datum : | 25.01.2021 - Pondělí |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 25.01.2021 |
Odhlásit do : | 24.01.2021 10:00 |
Zápis do : | 24.01.2021 10:00 |
Budova : | B - VŠCHT budova B |
Místnost : | B03 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 9 |
Počet přihlášených : | 7 |
Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody |
![]() |
Zkoušené předměty | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M322003 | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2020/2021 | zimní | Zk |
N322002 | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2020/2021 | letní | Zk |
N322022 | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2020/2021 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||
Jméno | Předmět | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | Pilná Věra Bc. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2020/2021 | zimní | zkouška | 15.12.2020 12:46:35 |
2. | Leová Huong Thu Bc. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2020/2021 | zimní | zkouška | 15.12.2020 14:17:45 |
3. | Ábelová Kateřina Bc. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2020/2021 | zimní | zkouška | 16.12.2020 07:15:07 |
4. | Lenskikh Sofia Bc. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2020/2021 | zimní | zkouška | 18.12.2020 10:09:29 |
5. | Fialová Linda Bc. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2020/2021 | zimní | zkouška | 19.01.2021 21:27:44 |
6. | Prokopová Kateřina Bc. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2020/2021 | zimní | zkouška | 24.01.2021 11:00:29 |
7. | Nováková Lucie | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | 2020/2021 | letní | zkouška | 24.01.2021 11:02:01 |