Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 193)
Zapisování do roku 2020/2021 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :25.01.2021 - Pondělí
Hodina :09:00
Konec :25.01.2021
Odhlásit do :24.01.2021 10:00
Zápis do :24.01.2021 10:00
Budova :B - VŠCHT budova B
Místnost :B03 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :9
Počet přihlášených :7
Poznámka :zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
N322022 Fyzikální vlastnosti potravin II 2020/2021 zimní Zk
N322002 Fyzikální vlastnosti potravin I 2020/2021 letní Zk
M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2020/2021 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. Pilná Věra Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2020/2021 zimní zkouška 15.12.2020 12:46:35
2. Leová Huong Thu Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2020/2021 zimní zkouška 15.12.2020 14:17:45
3. Ábelová Kateřina Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2020/2021 zimní zkouška 16.12.2020 07:15:07
4. Lenskikh Sofia Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2020/2021 zimní zkouška 18.12.2020 10:09:29
5. Fialová Linda Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2020/2021 zimní zkouška 19.01.2021 21:27:44
6. Prokopová Kateřina Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2020/2021 zimní zkouška 24.01.2021 11:00:29
7. Nováková Lucie Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) 2020/2021 letní zkouška 24.01.2021 11:02:01
 
VŠCHT Praha