Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 10.01.2022 - Pondělí |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 10.01.2022 |
Odhlásit do : | 09.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 09.01.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 8 |
Počet přihlášených : | 6 |
Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
Informace : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 13.12.2021 16:23:30 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 13.12.2021 16:24:11 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.12.2021 09:51:27 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.12.2021 13:15:00 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.12.2021 12:50:19 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 03.01.2022 10:42:01 |