Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 203)
Zapisování do roku 2022/2023 zimní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :17.01.2022 - Pondělí
Hodina :10:00
Konec :17.01.2022
Odhlásit do :16.01.2022 10:00
Zápis do :16.01.2022 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :8
Počet přihlášených :5
Poznámka :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
Informace :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 13.12.2021 16:09:43
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 13.12.2021 16:11:29
3. Dvořáková Simona Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 13.12.2021 17:14:23
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 13.12.2021 18:35:26
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 09.01.2022 02:15:12
 
VŠCHT Praha