Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 24.01.2022 - Pondělí |
| Hodina : | 10:00 |
| Konec : | 24.01.2022 00:00 |
| Odhlásit do : | 23.01.2022 10:00 |
| Zápis do : | 23.01.2022 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B02, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 8 |
| Počet přihlášených : | 7 |
| Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
| Informace : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.12.2021 06:49 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 02.01.2022 11:27 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 07.01.2022 19:19 |
| 4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 10.01.2022 14:33 |
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.01.2022 17:16 |
| 6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.01.2022 01:55 |
| 7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 16.01.2022 11:14 |




