Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 31.01.2022 - Pondělí |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 31.01.2022 |
Odhlásit do : | 30.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 30.01.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 8 |
Počet přihlášených : | 5 |
Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
Informace : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.01.2022 10:00:26 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.01.2022 22:10:27 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 29.01.2022 12:22:39 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 24.01.2022 12:36:10 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.01.2022 11:23:37 |