Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 203)
Zapisování do roku 2022/2023 zimní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :31.01.2022 - Pondělí
Hodina :10:00
Konec :31.01.2022
Odhlásit do :30.01.2022 10:00
Zápis do :30.01.2022 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :8
Počet přihlášených :5
Poznámka :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
Informace :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 17.01.2022 10:00:26
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 17.01.2022 22:10:27
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 29.01.2022 12:22:39
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 24.01.2022 12:36:10
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 21.01.2022 11:23:37
 
VŠCHT Praha