Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
---|---|
Datum : | 07.02.2022 - Pondělí |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 07.02.2022 |
Odhlásit do : | 06.02.2022 10:00 |
Zápis do : | 06.02.2022 10:00 |
Budova : | B - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 8 |
Počet přihlášených : | 4 |
Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
Informace : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
![]() |
Zkoušené předměty | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M322003 | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||
Jméno | Předmět | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.01.2022 08:40:50 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 24.01.2022 12:18:43 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 25.01.2022 12:47:32 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 31.01.2022 10:01:13 |