Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
---|---|
Datum : | 06.01.2022 - Čtvrtek |
Hodina : | 15:00 |
Konec : | 06.01.2022 |
Přihlašování od : | 01.12.2021 14:00 |
Odhlásit do : | 03.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 05.01.2022 10:00 |
Budova : | A - VŠCHT budova A |
Místnost : | AI : velká posluchárna, dataprojektor, vizualizér |
Učitel : | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 80 |
Počet přihlášených : | 43 |
Přestávka : | 16:00 (10 min) |
![]() |
Zkoušené předměty | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
B322002 | Úvod do potravinářských a biochemických věd | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||
Jméno | Předmět | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.12.2021 15:03:04 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 04.01.2022 23:40:36 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.12.2021 17:25:43 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.12.2021 17:42:02 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.12.2021 18:13:54 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.12.2021 20:11:00 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 02.12.2021 18:48:18 |
8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 04.12.2021 15:42:48 |
9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 04.12.2021 22:39:08 |
10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 05.12.2021 12:54:11 |
11. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 05.12.2021 20:44:19 |
12. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 07.12.2021 20:05:23 |
13. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 08.12.2021 12:19:08 |
14. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 08.12.2021 13:38:52 |
15. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 10.12.2021 06:13:43 |
16. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 10.12.2021 17:34:06 |
17. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 11.12.2021 01:05:57 |
18. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 11.12.2021 11:15:18 |
19. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 12.12.2021 17:35:28 |
20. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 13.12.2021 12:49:58 |
21. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.12.2021 08:23:37 |
22. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.12.2021 10:44:38 |
23. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.12.2021 09:49:40 |
24. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.12.2021 10:07:31 |
25. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.12.2021 17:25:02 |
26. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.12.2021 23:22:20 |
27. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 18.12.2021 23:17:08 |
28. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 19.12.2021 10:57:26 |
29. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 19.12.2021 17:21:35 |
30. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.12.2021 00:42:01 |
31. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.12.2021 11:18:08 |
32. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.12.2021 07:53:32 |
33. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.12.2021 10:44:29 |
34. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 26.12.2021 17:25:29 |
35. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 26.12.2021 23:31:59 |
36. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 27.12.2021 12:46:45 |
37. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 28.12.2021 12:44:37 |
38. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 29.12.2021 14:30:22 |
39. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 29.12.2021 15:38:41 |
40. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 02.01.2022 10:00:28 |
41. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 03.01.2022 21:35:39 |
42. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 04.01.2022 13:08:29 |
43. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.12.2021 17:15:07 |