Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
---|---|
Datum : | 27.01.2022 - Čtvrtek |
Hodina : | 14:00 |
Konec : | 27.01.2022 |
Přihlašování od : | 01.12.2021 14:00 |
Odhlásit do : | 24.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 26.01.2022 10:00 |
Budova : | B - VŠCHT budova B |
Místnost : | BI : velká posluchárna, dataprojektor, vizualizér |
Učitel : | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 50 |
Počet přihlášených : | 43 |
Přestávka : | 15:00 (10 min) |
![]() |
Zkoušené předměty | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
B322002 | Úvod do potravinářských a biochemických věd | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||
Jméno | Předmět | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.12.2021 14:33:19 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 26.01.2022 01:09:03 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 06.12.2021 14:20:00 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 07.12.2021 20:09:41 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 08.12.2021 10:40:55 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 08.12.2021 10:41:40 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 08.12.2021 12:09:01 |
8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 08.12.2021 12:14:17 |
9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.12.2021 16:59:17 |
10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.12.2021 16:59:57 |
11. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 16.12.2021 13:00:06 |
12. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 18.12.2021 10:30:07 |
13. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.12.2021 10:02:02 |
14. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.12.2021 13:46:15 |
15. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.12.2021 09:26:04 |
16. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.12.2021 13:02:09 |
17. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.12.2021 21:00:27 |
18. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 24.12.2021 13:01:35 |
19. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 27.12.2021 12:41:22 |
20. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 29.12.2021 10:07:00 |
21. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 07.01.2022 18:22:58 |
22. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 11.01.2022 14:46:09 |
23. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 11.01.2022 18:29:14 |
24. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 12.01.2022 15:28:11 |
25. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 12.01.2022 22:31:11 |
26. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.01.2022 11:55:41 |
27. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.01.2022 19:06:03 |
28. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.01.2022 19:40:25 |
29. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.01.2022 22:54:55 |
30. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.01.2022 09:18:21 |
31. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.01.2022 10:22:31 |
32. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 16.01.2022 13:54:39 |
33. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 16.01.2022 21:05:51 |
34. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.01.2022 16:07:36 |
35. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 19.01.2022 11:58:19 |
36. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 19.01.2022 13:11:03 |
37. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.01.2022 15:40:01 |
38. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.01.2022 19:07:31 |
39. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.01.2022 17:08:24 |
40. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 24.01.2022 08:26:08 |
41. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 24.01.2022 11:41:36 |
42. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 25.01.2022 19:49:03 |
43. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 02.12.2021 22:40:39 |