Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 200)
Zapisování do roku 2021/2022 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :27.01.2022 - Čtvrtek
Hodina :14:00
Konec :27.01.2022
Přihlašování od :01.12.2021 14:00
Odhlásit do :24.01.2022 10:00
Zápis do :26.01.2022 10:00
Budova :B - VŠCHT budova B
Místnost :BI : velká posluchárna, dataprojektor, vizualizér
Učitel :Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Kapacita :50
Počet přihlášených :43
Přestávka :15:00 (10 min)
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:33:19
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 26.01.2022 01:09:03
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 06.12.2021 14:20:00
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 07.12.2021 20:09:41
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 08.12.2021 10:40:55
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 08.12.2021 10:41:40
7. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 08.12.2021 12:09:01
8. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 08.12.2021 12:14:17
9. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 15.12.2021 16:59:17
10. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 15.12.2021 16:59:57
11. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 16.12.2021 13:00:06
12. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 18.12.2021 10:30:07
13. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 20.12.2021 10:02:02
14. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 20.12.2021 13:46:15
15. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 21.12.2021 09:26:04
16. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 23.12.2021 13:02:09
17. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 23.12.2021 21:00:27
18. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 24.12.2021 13:01:35
19. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 27.12.2021 12:41:22
20. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 29.12.2021 10:07:00
21. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 07.01.2022 18:22:58
22. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 11.01.2022 14:46:09
23. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 11.01.2022 18:29:14
24. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 12.01.2022 15:28:11
25. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 12.01.2022 22:31:11
26. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 14.01.2022 11:55:41
27. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 14.01.2022 19:06:03
28. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 14.01.2022 19:40:25
29. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 14.01.2022 22:54:55
30. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 15.01.2022 09:18:21
31. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 15.01.2022 10:22:31
32. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 16.01.2022 13:54:39
33. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 16.01.2022 21:05:51
34. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 17.01.2022 16:07:36
35. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 19.01.2022 11:58:19
36. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 19.01.2022 13:11:03
37. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 21.01.2022 15:40:01
38. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 21.01.2022 19:07:31
39. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 23.01.2022 17:08:24
40. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 24.01.2022 08:26:08
41. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 24.01.2022 11:41:36
42. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 25.01.2022 19:49:03
43. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 22:40:39
 
VŠCHT Praha