Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 200)
Zapisování do roku 2021/2022 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :03.02.2022 - Čtvrtek
Hodina :14:00
Konec :03.02.2022
Přihlašování od :01.12.2021 14:00
Odhlásit do :31.01.2022 10:00
Zápis do :02.02.2022 10:00
Budova :B - VŠCHT budova B
Místnost :BI : velká posluchárna, dataprojektor, vizualizér
Učitel :Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Kapacita :50
Počet přihlášených :27
Přestávka :15:00 (10 min)
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 11:32:03
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.02.2022 18:45:02
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 15.12.2021 18:17:50
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 04.01.2022 18:08:53
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 14.01.2022 16:41:39
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 17.01.2022 17:09:22
7. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 19.01.2022 12:56:28
8. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 20.01.2022 14:57:22
9. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 21.01.2022 17:39:54
10. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 22.01.2022 22:45:10
11. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 23.01.2022 10:47:02
12. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 23.01.2022 15:15:10
13. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 23.01.2022 21:17:41
14. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 23.01.2022 22:51:35
15. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 25.01.2022 16:47:18
16. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 27.01.2022 11:26:22
17. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 27.01.2022 15:59:36
18. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 28.01.2022 11:40:15
19. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 29.01.2022 20:55:59
20. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 30.01.2022 02:03:36
21. Dyková Nikola Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 30.01.2022 19:52:05
22. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 31.01.2022 11:21:48
23. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 31.01.2022 12:00:53
24. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 31.01.2022 16:08:46
25. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.02.2022 09:29:44
26. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.02.2022 14:33:32
27. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 11.12.2021 10:58:13
 
VŠCHT Praha