Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 200)
Zapisování do roku 2021/2022 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :04.01.2022 - Úterý
Hodina :09:00
Konec :04.01.2022
Přihlašování od :15.12.2021 09:00
Odhlásit do :02.01.2022 10:00
Zápis do :02.01.2022 10:00
Budova :B - VŠCHT budova B
Místnost :B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule
Učitel :Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Kapacita :6
Počet přihlášených :5
Přestávka :10:00 (10 min)
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322002 Procesní chemie potravin 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) 2021/2022 zimní zkouška 18.12.2021 23:44:25
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) 2021/2022 zimní zkouška 18.12.2021 23:45:27
3. Dvořáková Simona Bc. Procesní chemie potravin (M322002) 2021/2022 zimní zkouška 19.12.2021 07:50:12
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) 2021/2022 zimní zkouška 19.12.2021 00:37:09
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) 2021/2022 zimní zkouška 18.12.2021 23:47:11
 
VŠCHT Praha