Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 203)
Zapisování do roku 2022/2023 zimní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :25.01.2022 - Úterý
Hodina :09:00
Konec :25.01.2022
Přihlašování od :15.12.2021 09:00
Odhlásit do :23.01.2022 10:00
Zápis do :23.01.2022 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule
Učitel :Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Kapacita :6
Počet přihlášených :6
Přestávka :10:00 (10 min)
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322002 FPBT Procesní chemie potravin 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 19.12.2021 00:38:21
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 02.01.2022 13:04:15
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 14.01.2022 10:06:02
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 09.01.2022 12:35:06
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 11.01.2022 18:53:55
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Procesní chemie potravin (M322002) FPBT 2021/2022 zimní zkouška 05.01.2022 15:01:34
 
VŠCHT Praha