Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 18.01.2022 - Úterý |
Hodina : | 14:00 |
Konec : | 18.01.2022 |
Přihlašování od : | 30.11.2021 08:00 |
Odhlásit do : | 17.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 17.01.2022 10:00 |
Učitel : | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 3 |
Počet přihlášených : | 3 |
Přestávka : | 15:00 (5 min) |
Informace : | Zkoušení probíhá v místnosti B55. |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M322009 | FPBT | Probiotika a funkční potraviny II | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 11.12.2021 21:49:41 | 14:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 27.12.2021 17:30:30 | 14:30 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 09.01.2022 12:34:02 | 15:05 |