Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 200)
Zapisování do roku 2021/2022 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu :Ústav konzervace potravin (324)
Datum :11.01.2022 - Úterý
Hodina :09:00
Konec :11.01.2022
Odhlásit do :10.01.2022 08:00
Zápis do :10.01.2022 16:00
Učitel :Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D.
Kapacita :6
Počet přihlášených :6
Poznámka :místo ZK: knihovna ústavu 324
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
N352016 Technologie potravin oboru II 2021/2022 zimní Zk
M352005 Technologie potravin oboru II 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení Čas
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Technologie potravin oboru II (M352005) 2021/2022 zimní zkouška 17.12.2021 08:55:56 09:00
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Technologie potravin oboru II (M352005) 2021/2022 zimní zkouška 17.12.2021 09:33:09 09:20
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Technologie potravin oboru II (M352005) 2021/2022 zimní zkouška 31.12.2021 23:56:44 10:40
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Technologie potravin oboru II (M352005) 2021/2022 zimní zkouška 17.12.2021 10:40:59 10:20
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Technologie potravin oboru II (M352005) 2021/2022 zimní zkouška 19.12.2021 12:37:53 10:00
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Technologie potravin oboru II (M352005) 2021/2022 zimní zkouška 17.12.2021 09:38:41 09:40
 
VŠCHT Praha