Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
Datum : | 10.01.2023 - Úterý |
Hodina : | 15:00 |
Konec : | 10.01.2023 00:00 |
Přihlašování od : | 13.12.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 09.01.2023 10:00 |
Zápis do : | 09.01.2023 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | BS1, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Chrpová Diana Ing. Mgr. Ph.D. |
Kapacita : | 11 |
Počet přihlášených : | 9 |
Přestávka : | 17:00 (10 min) |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M323007 | FPBT | Technologie přípravy stravy | 2022/2023 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 13.12.2022 17:08 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 13.12.2022 17:08 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 13.12.2022 17:08 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 13.12.2022 17:08 |
5. | Pospíšil Ondřej Ing. | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 13.12.2022 17:08 |
6. | Tomiška František Ing. | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 13.12.2022 17:10 |
7. | Freyová Michaela Ing. | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 13.12.2022 17:12 |
8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 13.12.2022 19:58 |
9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 16.12.2022 19:48 |