Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 10.02.2023 - Pátek |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 10.02.2023 |
Odhlásit do : | 09.02.2023 10:00 |
Zápis do : | 09.02.2023 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 2 |
Počet přihlášených : | 1 |
Poznámka : | knihovna ústavu 324 |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M324011 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II | 2022/2023 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 26.01.2023 12:39:28 | 09:30 |