Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 24.06.2019 - Pondělí |
Hodina : | 11:00 |
Konec : | 24.06.2019 00:00 |
Odhlásit do : | 23.06.2019 10:00 |
Zápis do : | 23.06.2019 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B08, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 12 |
Počet přihlášených : | 7 |
Poznámka : | písemná část, ústní část následující den v BS60 od 9:00 nebo podle dohody |
Informace : | písemná část, ústní část následující den v BS60 od 9:00 nebo podle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N322002 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2018/2019 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2018/2019 | letní | zkouška | 22.05.2019 21:06 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2018/2019 | letní | zkouška | 26.05.2019 09:35 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2018/2019 | letní | zkouška | 29.05.2019 12:50 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2018/2019 | letní | zkouška | 03.06.2019 11:20 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2018/2019 | letní | zkouška | 04.06.2019 17:24 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2018/2019 | letní | zkouška | 14.06.2019 08:42 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2018/2019 | letní | zkouška | 20.06.2019 08:07 |