Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 14.11.2019 - Čtvrtek |
| Hodina : | 16:00 |
| Konec : | 14.11.2019 00:00 |
| Odhlásit do : | 13.11.2019 18:00 |
| Zápis do : | 13.11.2019 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 10 |
| Počet přihlášených : | 4 |
| Poznámka : | písemná část, ústní část pá 15.11. od 9:00 dle dohody |
| Informace : | písemná část, ústní část pá 15.11. od 9:00 dle dohody |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2019/2020 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 01.11.2019 22:14 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 11.11.2019 10:13 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 13.11.2019 06:58 |
| 4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 13.11.2019 09:55 |




