Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 19.12.2019 - Čtvrtek |
Hodina : | 16:00 |
Konec : | 19.12.2019 00:00 |
Odhlásit do : | 18.12.2019 18:00 |
Zápis do : | 18.12.2019 18:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 10 |
Poznámka : | písemná část; ústní čast v BS60 následující den podle dohody |
Informace : | písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem; ústní čast v BS60 následující den podle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2019/2020 | zimní | Zk |
N322002 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2019/2020 | letní | Zk |
N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2019/2020 | zimní | Zk |