Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 03.02.2020 - Pondělí |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 03.02.2020 00:00 |
Odhlásit do : | 02.02.2020 10:00 |
Zápis do : | 02.02.2020 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 16 |
Počet přihlášených : | 11 |
Poznámka : | písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody |
Informace : | písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem; ústní čast v BS60 následující den podle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2019/2020 | zimní | Zk |
N322002 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2019/2020 | letní | Zk |
N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2019/2020 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 06.01.2020 11:28 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 09.01.2020 14:34 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 09.01.2020 14:35 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 11.01.2020 11:34 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 20.01.2020 09:04 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 24.01.2020 21:26 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 24.01.2020 23:40 |
8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 26.01.2020 18:00 |
9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 27.01.2020 22:22 |
10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 28.01.2020 14:44 |
11. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 31.01.2020 19:01 |