Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :03.02.2020 - Pondělí
Hodina :09:00
Konec :03.02.2020 00:00
Odhlásit do :02.02.2020 10:00
Zápis do :02.02.2020 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B03, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :16
Počet přihlášených :11
Poznámka :písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody
Informace :písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem; ústní čast v BS60 následující den podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2019/2020 zimní Zk
N322002 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin I 2019/2020 letní Zk
N322022 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin II 2019/2020 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 06.01.2020 11:28
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2019/2020 letní zkouška 09.01.2020 14:34
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 09.01.2020 14:35
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 11.01.2020 11:34
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 20.01.2020 09:04
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 24.01.2020 21:26
7. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 24.01.2020 23:40
8. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2019/2020 letní zkouška 26.01.2020 18:00
9. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 27.01.2020 22:22
10. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 28.01.2020 14:44
11. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2019/2020 letní zkouška 31.01.2020 19:01
 
VŠCHT Praha