Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 10.02.2020 - Pondělí |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 10.02.2020 00:00 |
Odhlásit do : | 09.02.2020 10:00 |
Zápis do : | 09.02.2020 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 12 |
Počet přihlášených : | 6 |
Poznámka : | písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody |
Informace : | písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem; ústní čast v BS60 následující den podle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2019/2020 | zimní | Zk |
N322002 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2019/2020 | letní | Zk |
N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2019/2020 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 17.01.2020 10:14 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 22.01.2020 19:15 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 25.01.2020 19:27 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 28.01.2020 05:18 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 29.01.2020 22:14 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 01.02.2020 20:47 |