Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 16.12.2019 - Pondělí |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 16.12.2019 00:00 |
Odhlásit do : | 15.12.2019 10:00 |
Zápis do : | 15.12.2019 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 30 |
Počet přihlášených : | 2 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2019/2020 | zimní | Z |
N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2019/2020 | zimní | Z |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zápočet | 04.12.2019 01:14 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zápočet | 09.12.2019 19:14 |