Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 27.01.2020 - Pondělí |
| Hodina : | 11:00 |
| Konec : | 27.01.2020 00:00 |
| Odhlásit do : | 26.01.2020 10:00 |
| Zápis do : | 26.01.2020 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 20 |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2019/2020 | zimní | Z |
| N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2019/2020 | zimní | Z |



