Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 28.01.2020 - Úterý |
| Hodina : | 13:00 |
| Konec : | 28.01.2020 00:00 |
| Přihlašování od : | 10.12.2019 00:00 |
| Odhlásit do : | 27.01.2020 10:00 |
| Zápis do : | 27.01.2020 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | BII, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 66 |
| Počet přihlášených : | 57 |
| Přestávka : | 14:00 (10 min) |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| B322002 | FPBT | Úvod do potravinářských a biochemických věd | 2019/2020 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 10.12.2019 00:03 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 10.12.2019 00:09 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 10.12.2019 07:54 |
| 4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 10.12.2019 08:20 |
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 10.12.2019 09:49 |
| 6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 10.12.2019 10:17 |
| 7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 10.12.2019 20:20 |
| 8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 12.12.2019 07:55 |
| 9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 12.12.2019 13:05 |
| 10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 14.12.2019 09:10 |
| 11. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 14.12.2019 11:27 |
| 12. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 14.12.2019 17:18 |
| 13. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 16.12.2019 14:52 |
| 14. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 17.12.2019 10:08 |
| 15. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.12.2019 22:12 |
| 16. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 21.12.2019 19:47 |
| 17. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 23.12.2019 16:30 |
| 18. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 28.12.2019 12:55 |
| 19. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 28.12.2019 13:00 |
| 20. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 03.01.2020 18:38 |
| 21. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 04.01.2020 17:00 |
| 22. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 06.01.2020 11:50 |
| 23. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 06.01.2020 21:18 |
| 24. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 07.01.2020 14:43 |
| 25. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 08.01.2020 13:21 |
| 26. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 08.01.2020 14:17 |
| 27. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 08.01.2020 20:37 |
| 28. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 09.01.2020 21:17 |
| 29. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 10.01.2020 13:34 |
| 30. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 10.01.2020 23:29 |
| 31. | Špaček Jan Ing. | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 11.01.2020 14:49 |
| 32. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 13.01.2020 10:36 |
| 33. | Kvapilová Lenny Ing. | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 14.01.2020 19:07 |
| 34. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 14.01.2020 19:11 |
| 35. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 15.01.2020 16:55 |
| 36. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 15.01.2020 17:23 |
| 37. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 16.01.2020 10:30 |
| 38. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.01.2020 00:21 |
| 39. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.01.2020 13:25 |
| 40. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.01.2020 13:29 |
| 41. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.01.2020 17:53 |
| 42. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.01.2020 18:24 |
| 43. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.01.2020 19:34 |
| 44. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.01.2020 20:07 |
| 45. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.01.2020 20:33 |
| 46. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 19.01.2020 21:30 |
| 47. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 21.01.2020 13:47 |
| 48. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 21.01.2020 13:58 |
| 49. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 21.01.2020 13:59 |
| 50. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 21.01.2020 17:58 |
| 51. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 21.01.2020 18:45 |
| 52. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 23.01.2020 12:54 |
| 53. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 23.01.2020 17:20 |
| 54. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 24.01.2020 00:44 |
| 55. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 25.01.2020 10:03 |
| 56. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 25.01.2020 22:27 |
| 57. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 27.01.2020 09:48 |



