Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 10.02.2020 - Pondělí |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 10.02.2020 00:00 |
Přihlašování od : | 25.11.2019 18:00 |
Odhlásit do : | 09.02.2020 10:00 |
Zápis do : | 09.02.2020 10:00 |
Učitel : | Votavová Lenka Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 4 |
Poznámka : | Budova B, místnost 264 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N324001 | FPBT | Principy úchovy a balení potravin | 2019/2020 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Principy úchovy a balení potravin (N324001) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 15.01.2020 15:38 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Principy úchovy a balení potravin (N324001) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 20.01.2020 11:41 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Principy úchovy a balení potravin (N324001) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 28.01.2020 11:08 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Principy úchovy a balení potravin (N324001) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 31.01.2020 21:30 |