Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 23.01.2020 - Čtvrtek |
Hodina : | 14:00 |
Konec : | 23.01.2020 00:00 |
Odhlásit do : | 22.01.2020 15:00 |
Zápis do : | 22.01.2020 15:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B21, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 1 |
Poznámka : | Studenti přinesou studii HACCP |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N324027 | FPBT | Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti | 2019/2020 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti (N324027) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 21.01.2020 12:03 |