Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :10.06.2020 - Středa
Hodina :09:00
Konec :10.06.2020 00:00
Odhlásit do :09.06.2020 10:00
Zápis do :09.06.2020 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B23, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :10
Počet přihlášených :5
Poznámka :zk. písemka, ústní část v pátek 12.6. od 9:00 (nebo podle dohody) v BS60
Informace :zk. písemka, ústní část v pátek 12.6. od 9:00 (nebo podle dohody)v BS60
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
N322002 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin I 2019/2020 letní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2019/2020 letní zkouška 21.05.2020 20:20
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2019/2020 letní zkouška 21.05.2020 22:53
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2019/2020 letní zkouška 22.05.2020 17:07
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2019/2020 letní zkouška 22.05.2020 20:17
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2019/2020 letní zkouška 27.05.2020 14:22
 
VŠCHT Praha