Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 10.06.2020 - Středa |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 10.06.2020 00:00 |
Odhlásit do : | 09.06.2020 10:00 |
Zápis do : | 09.06.2020 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B23, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 5 |
Poznámka : | zk. písemka, ústní část v pátek 12.6. od 9:00 (nebo podle dohody) v BS60 |
Informace : | zk. písemka, ústní část v pátek 12.6. od 9:00 (nebo podle dohody)v BS60 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N322002 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2019/2020 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 21.05.2020 20:20 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 21.05.2020 22:53 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 22.05.2020 17:07 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 22.05.2020 20:17 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 27.05.2020 14:22 |