Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav biotechnologie (319) |
Datum : | 28.05.2020 - Čtvrtek |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 28.05.2020 00:00 |
Přihlašování od : | 18.05.2020 13:00 |
Odhlásit do : | 27.05.2020 10:00 |
Zápis do : | 27.05.2020 10:00 |
Budova : | PA - VŠCHT budova A |
Místnost : | A11 (č. dveří K06), VŠCHT budova A, |
Učitel : | Dostálek Pavel prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 15 |
Počet přihlášených : | 2 |
Přestávka : | 12:00 (45 min) |
Poznámka : | Zkouška ze Sladařství |
Informace : | Zkouška ze Sladařství - předtermín |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M319008 | FPBT | Sladařství | 2019/2020 | letní | Zk |
N319012 | FPBT | Sladařství | 2019/2020 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Sladařství (M319008) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 19.05.2020 14:27 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Sladařství (M319008) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 19.05.2020 16:36 |