Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 25.01.2021 - Pondělí |
| Hodina : | 09:00 |
| Konec : | 25.01.2021 00:00 |
| Odhlásit do : | 24.01.2021 10:00 |
| Zápis do : | 24.01.2021 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 9 |
| Počet přihlášených : | 7 |
| Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2020/2021 | zimní | Zk |
| N322002 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2020/2021 | letní | Zk |
| N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2020/2021 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 15.12.2020 12:46 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 15.12.2020 14:17 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 16.12.2020 07:15 |
| 4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 18.12.2020 10:09 |
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 19.01.2021 21:27 |
| 6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 24.01.2021 11:00 |
| 7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 24.01.2021 11:02 |




