Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
Datum : | 23.02.2021 - Úterý |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 23.02.2021 00:00 |
Přihlašování od : | 17.12.2020 10:00 |
Odhlásit do : | 22.02.2021 10:00 |
Zápis do : | 22.02.2021 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B11, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Poustka Jan prof. Dr. Ing. |
Kapacita : | 9 |
Přestávka : | 13:00 (45 min) |
Poznámka : | ISM a SAP test |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M323010 | FPBT | Izolační a separační metody | 2020/2021 | zimní | Zk |
M323015 | FPBT | Speciální analýza potravin | 2020/2021 | zimní | Zk |
N323023 | FPBT | Izolační a separační metody | 2020/2021 | zimní | Zk |
N323034 | FPBT | Speciální analýza potravin | 2020/2021 | zimní | Zk |