Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
| Datum : | 23.02.2021 - Úterý |
| Hodina : | 10:00 |
| Konec : | 23.02.2021 00:00 |
| Přihlašování od : | 17.12.2020 10:00 |
| Odhlásit do : | 22.02.2021 10:00 |
| Zápis do : | 22.02.2021 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B11, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Poustka Jan prof. Dr. Ing. |
| Kapacita : | 9 |
| Přestávka : | 13:00 (45 min) |
| Poznámka : | ISM a SAP test |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M323010 | FPBT | Izolační a separační metody | 2020/2021 | zimní | Zk |
| M323015 | FPBT | Speciální analýza potravin | 2020/2021 | zimní | Zk |
| N323023 | FPBT | Izolační a separační metody | 2020/2021 | zimní | Zk |
| N323034 | FPBT | Speciální analýza potravin | 2020/2021 | zimní | Zk |



