Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
Datum : | 18.02.2021 - Čtvrtek |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 18.02.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 16.02.2021 12:00 |
Zápis do : | 17.02.2021 23:59 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B15, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Hajšlová Jana prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 9 |
Počet přihlášených : | 8 |
Přestávka : | 12:00 (45 min) |
Poznámka : | 15:30 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N323035 | FPBT | Analýza potravin a přírodních produktů | 2020/2021 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 28.01.2021 11:43 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 02.02.2021 17:35 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 03.02.2021 09:38 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 13.02.2021 18:22 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 10.02.2021 16:58 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 11.02.2021 08:22 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 11.02.2021 14:10 |
8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 04.02.2021 21:09 |