Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 25.01.2021 - Pondělí |
Hodina : | 11:30 |
Konec : | 25.01.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 24.01.2021 10:00 |
Zápis do : | 24.01.2021 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B21, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 8 |
Informace : | Podminka je vypracovana studie HACCP |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M324004 | FPBT | Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin | 2020/2021 | zimní | Zk |