Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
Datum : | 16.02.2021 - Úterý |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 16.02.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 15.02.2021 10:00 |
Zápis do : | 15.02.2021 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B32, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 9 |
Počet přihlášených : | 4 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N323009 | FPBT | Zdravotní nezávadnost potravin | 2020/2021 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Zdravotní nezávadnost potravin (N323009) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 26.01.2021 22:50 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Zdravotní nezávadnost potravin (N323009) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 09.02.2021 13:58 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Zdravotní nezávadnost potravin (N323009) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 07.02.2021 21:41 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Zdravotní nezávadnost potravin (N323009) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 06.02.2021 12:53 |