Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 oba
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :05.05.2021 - Středa
Hodina :10:00
Konec :05.05.2021 00:00
Odhlásit do :04.05.2021 10:00
Zápis do :04.05.2021 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B11, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :5
Počet přihlášených :3
Přestávka :12:00 (45 min)
Informace :písemná část, ústní část následující den podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
N322002 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin I 2020/2021 letní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2020/2021 letní zkouška 22.04.2021 17:52
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2020/2021 letní zkouška 22.04.2021 18:01
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2020/2021 letní zkouška 22.04.2021 18:43
 
VŠCHT Praha