Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 05.05.2021 - Středa |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 05.05.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 04.05.2021 10:00 |
Zápis do : | 04.05.2021 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B11, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 5 |
Počet přihlášených : | 3 |
Přestávka : | 12:00 (45 min) |
Informace : | písemná část, ústní část následující den podle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N322002 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2020/2021 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 22.04.2021 17:52 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 22.04.2021 18:01 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 22.04.2021 18:43 |