Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
Datum : | 06.05.2021 - Čtvrtek |
Hodina : | 08:30 |
Konec : | 06.05.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 05.05.2021 12:00 |
Zápis do : | 26.04.2021 10:00 |
Kapacita : | 4 |
Počet přihlášených : | 4 |
Přestávka : | 12:00 (45 min) |
Poznámka : | jakost olivových olejů na českém trhu - B158a; druhá část v pátek 7.5. od 9hod |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N323011 | FPBT | Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi | 2020/2021 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi (N323011) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 26.04.2021 11:11 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi (N323011) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 26.04.2021 11:11 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi (N323011) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 26.04.2021 11:11 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi (N323011) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 26.04.2021 11:11 |