Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 31.05.2021 - Pondělí |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 31.05.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 30.05.2021 10:00 |
Zápis do : | 30.05.2021 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B32, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 9 |
Počet přihlášených : | 7 |
Poznámka : | Ústní zkouška od 12:00, místnost B269 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
B324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2020/2021 | letní | Zk |
N324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2020/2021 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 07.05.2021 09:26 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 07.05.2021 09:59 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 08.05.2021 21:35 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 09.05.2021 15:58 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 21.05.2021 20:55 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 24.05.2021 08:52 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 28.05.2021 11:37 |