Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 29.06.2021 - Úterý |
Hodina : | 12:00 |
Konec : | 29.06.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 28.06.2021 10:00 |
Zápis do : | 28.06.2021 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B32, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 9 |
Počet přihlášených : | 7 |
Poznámka : | Ústní zkouška od 14:00, místnost B269 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2020/2021 | letní | Zk |
B324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2020/2021 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 31.05.2021 10:04 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 16.06.2021 19:47 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 17.06.2021 19:42 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 26.06.2021 03:39 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 25.06.2021 10:45 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 25.06.2021 13:27 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 21.06.2021 12:15 |