Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 16.06.2021 - Středa |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 16.06.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 15.06.2021 10:00 |
Zápis do : | 15.06.2021 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 9 |
Počet přihlášených : | 3 |
Poznámka : | Technologie ovoce a zeleniny, ústní ZK B268 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M352004 | FPBT | Technologie potravin oboru I | 2020/2021 | letní | Zk |
N352013 | FPBT | Technologie potravin oboru I | 2020/2021 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 07.05.2021 15:08 | 09:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 15.06.2021 09:48 | 09:20 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 26.05.2021 22:12 | 09:40 |