Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 29.06.2021 - Úterý |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 29.06.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 28.06.2021 10:00 |
Zápis do : | 28.06.2021 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 9 |
Poznámka : | Technologie ovoce a zeleniny, ústní ZK B268 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M352004 | FPBT | Technologie potravin oboru I | 2020/2021 | letní | Zk |
N352013 | FPBT | Technologie potravin oboru I | 2020/2021 | letní | Zk |