Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
---|
Datum : | 31.05.2021 - Pondělí |
---|
Hodina : | 10:00 |
---|
Konec : | 31.05.2021 00:00 |
---|
Odhlásit do : | 30.05.2021 10:00 |
---|
Zápis do : | 30.05.2021 10:00 |
---|
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
---|
Místnost : | B08, VŠCHT budova B, |
---|
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
---|
Kapacita : | 8 |
---|
Počet přihlášených : | 1 |
---|
Informace : | zk. písemka, ústní část následující den podle dohody |
---|
Seznam přihlášených studentů |
|
Jméno |
Předmět |
Fakulta |
Rok |
Semestr |
Typ |
Datum přihlášení |
1. |
student nepovolil zobrazení osobních údajů |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) |
FPBT |
2020/2021 |
letní |
zkouška |
10.05.2021 19:07 |
|