Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 194)
Zapisování do roku 2020/2021 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu :Ústav konzervace potravin (324)
Datum :11.06.2021 - Pátek
Hodina :09:00
Konec :11.06.2021
Odhlásit do :10.06.2021 10:00
Zápis do :10.06.2021 10:00
Učitel :Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D.
Kapacita :6
Počet přihlášených :5
Poznámka :Technologie ovoce a zeleniny, ústní ZK B268
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M352004 Technologie potravin oboru I 2020/2021 letní Zk
N352013 Technologie potravin oboru I 2020/2021 letní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení Čas
1. Pavelčíková Zuzana Bc. Technologie potravin oboru I (M352004) 2020/2021 letní zkouška 13.05.2021 16:41:01 09:00
2. Stryczková Veronika Bc. Technologie potravin oboru I (M352004) 2020/2021 letní zkouška 13.05.2021 16:41:24 09:20
3. Prokopová Kateřina Bc. Technologie potravin oboru I (M352004) 2020/2021 letní zkouška 29.05.2021 23:25:18 10:00
4. Reitmeier Jakub Bc. Technologie potravin oboru I (M352004) 2020/2021 letní zkouška 03.06.2021 13:01:09 10:20
5. Petrašovský David Bc. Technologie potravin oboru I (M352004) 2020/2021 letní zkouška 05.06.2021 23:23:49 10:40
 
VŠCHT Praha