Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
---|---|
Datum : | 04.01.2022 - Úterý |
Hodina : | 09:30 |
Konec : | 04.01.2022 |
Přihlašování od : | 06.12.2021 10:00 |
Odhlásit do : | 03.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 03.01.2022 10:00 |
Budova : | B - VŠCHT budova B |
Místnost : | B11 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule |
Učitel : | Poustka Jan prof. Dr. Ing. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 2 |
Přestávka : | 12:00 (45 min) |
![]() |
Zkoušené předměty | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
D323027 | Speciální analýza potravin | 2021/2022 | oba | Zk |
M323015 | Speciální analýza potravin | 2021/2022 | zimní | Zk |
P323010 | Speciální analýza potravin a přírodních produktů | 2021/2022 | oba | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||
Jméno | Předmět | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Speciální analýza potravin (M323015) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.12.2021 22:40:25 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Speciální analýza potravin (M323015) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.12.2021 22:40:29 |