Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 195)
Zapisování do roku 2021/2022 zimní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :10.01.2022 - Pondělí
Hodina :10:00
Konec :10.01.2022
Odhlásit do :09.01.2022 10:00
Zápis do :09.01.2022 10:00
Budova :B - VŠCHT budova B
Místnost :B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :8
Počet přihlášených :6
Poznámka :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
Informace :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 13.12.2021 16:23:30
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 13.12.2021 16:24:11
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 14.12.2021 09:51:27
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 20.12.2021 13:15:00
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 23.12.2021 12:50:19
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 03.01.2022 10:42:01
 
VŠCHT Praha