Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 200)
Zapisování do roku 2022/2023 zimní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :16.12.2021 - Čtvrtek
Hodina :15:00
Konec :16.12.2021
Přihlašování od :01.12.2021 14:00
Odhlásit do :14.12.2021 10:00
Zápis do :15.12.2021 10:00
Budova :A - VŠCHT budova A
Místnost :AI : velká posluchárna, dataprojektor, vizualizér
Učitel :Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Kapacita :80
Počet přihlášených :44
Přestávka :16:00 (10 min)
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:00:04
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:00:04
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:00:04
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:00:06
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:00:06
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:00:07
7. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:00:08
8. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:00:21
9. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:01:06
10. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:01:25
11. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:01:48
12. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:02:23
13. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:02:26
14. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:04:08
15. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:05:10
16. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:05:21
17. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:05:41
18. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 16:34:51
19. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 17:16:44
20. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 18:05:50
21. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 18:08:38
22. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 18:08:57
23. Špaček Jan Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 18:11:47
24. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 18:15:42
25. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 18:17:06
26. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 19:25:18
27. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 19:33:16
28. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 22:04:53
29. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 22:23:04
30. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 12:08:51
31. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 16:00:47
32. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 19:28:18
33. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 19:30:34
34. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 19:52:41
35. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 03.12.2021 18:07:09
36. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 03.12.2021 18:54:20
37. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 05.12.2021 11:43:41
38. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 05.12.2021 18:00:01
39. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 05.12.2021 18:06:30
40. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 05.12.2021 21:51:31
41. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 06.12.2021 10:47:08
42. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 06.12.2021 13:08:49
43. Nógell Adam Bc. Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 07.12.2021 08:28:51
44. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 09.12.2021 18:14:14
 
VŠCHT Praha