Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 200)
Zapisování do roku 2021/2022 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :20.01.2022 - Čtvrtek
Hodina :14:00
Konec :20.01.2022
Přihlašování od :01.12.2021 14:00
Odhlásit do :17.01.2022 10:00
Zápis do :19.01.2022 10:00
Budova :B - VŠCHT budova B
Místnost :BI : velká posluchárna, dataprojektor, vizualizér
Učitel :Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Kapacita :50
Počet přihlášených :45
Přestávka :15:00 (10 min)
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:10:13
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 14:37:51
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 18:32:50
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.12.2021 23:23:20
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 15:53:31
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 16:11:36
7. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 02.12.2021 16:18:56
8. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 03.12.2021 12:09:39
9. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 06.12.2021 20:37:10
10. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 06.12.2021 22:01:41
11. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 07.12.2021 12:51:52
12. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 07.12.2021 20:44:46
13. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 10.12.2021 08:51:04
14. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 10.12.2021 09:40:13
15. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 10.12.2021 17:58:01
16. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 10.12.2021 20:35:27
17. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 13.12.2021 10:11:23
18. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 14.12.2021 08:44:44
19. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 15.12.2021 20:02:33
20. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 16.12.2021 12:04:41
21. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 16.12.2021 23:56:22
22. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 17.12.2021 18:27:21
23. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 20.12.2021 15:58:26
24. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 21.12.2021 16:47:34
25. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 22.12.2021 09:07:54
26. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 22.12.2021 14:11:41
27. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 01.01.2022 20:09:21
28. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 03.01.2022 17:06:22
29. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 04.01.2022 21:08:05
30. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 05.01.2022 12:29:05
31. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 05.01.2022 18:09:46
32. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 05.01.2022 22:53:46
33. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 07.01.2022 21:20:18
34. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 07.01.2022 21:42:41
35. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 09.01.2022 09:15:05
36. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 09.01.2022 18:28:37
37. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 10.01.2022 11:34:03
38. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 10.01.2022 14:57:10
39. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 11.01.2022 03:29:18
40. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 12.01.2022 14:54:35
41. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 13.01.2022 08:59:11
42. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 15.01.2022 19:55:33
43. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 16.01.2022 15:17:08
44. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 17.01.2022 11:21:21
45. student nepovolil zobrazení osobních údajů Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) 2021/2022 zimní zkouška 17.01.2022 14:31:00
 
VŠCHT Praha